zoom

Lajmi i fundit

Kosova është vetëm një hap larg anëtarësimit në Këshillin e Evropës.Shumica e deputetëve të Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës mbështeti anëtarësimin e Kosovës në këtë organizatë me seli në Strasburg.Për Kosovën shkuan 131 vota pro, 29 kundër dhe 11 ab...