zoom

Tech

Aktivistët kanë reaguar ashpër ndaj kompanisë së mediave sociale "Meta", e cila uli kufizimet e moshës për përdoruesit e WhatsApp në 13 vjeç, në Mbretërinë e Bashkuar dhe BE.Ndryshimi në aplikacionin e mesazheve, i cili ul kufirin e moshës nga 16 në 13, u njoftua në shkurt dhe h...