E mërkurë, 29 Nëntor, 2023

Aktualitet

Kjo rubrikë do t’ju zhvendosë më pranë aktualitetit. Me lajmet e minutës së fundit, ju do të jeni thuajse dëshmitarë të asaj çfarë ndodh në vend. Përmes njoftimeve dhe burimeve të besuara të Zoom.al, informacionet më të shpejta dhe të detajuara do t’ju japin një pasqyrim të situatës në Shqipëri. Nga ngjarje të bujshme si prostestat apo marshimet e shumëllojta, te ndodhitë e tjera njerëzore. Lajmet e kësaj rubrike ju mbajnë të mbërthyera me zhvillime anembanë vendit, të nuancave dhe përmasave të ndryshme. Sqarim i çdo situate në vend, përmes detajeve që bëjnë diferencën. Artikuj të punuar me transparencë, shkoqur dhe me synim bërjen me dije të së vërtetës.

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.