zoom

Politikë

Numri i të punësuarve buxhetorë në njësitë e pushtetit vendor arriti në 37 mijë në vitin 2023, me një rritje me 12% kundrejt vitit 2019 dhe me rritje gati 90% në krahasim me vitin 2015.Rritja dramatike e numrit të punonjësve në pushtetin vendor përgjatë dekadës së fundit vjen n...