zoom

Kinema & Netflix

Siç tha vetë Bridget Jones, të gjithë e dinë se ditarët janë “plot me histori të pavërteta”, por ata që diktojnë monologët e saj të brendshëm bëjnë gjithashtu filma të mrekullueshëm, sipas BBC.Renee Zellweger, Hugh Grant dhe Emma Thompson do të ripërsërisin rolet e tyre,...