zoom

Të gjitha

TikTok është vendosur të rivalizojë në Instagram duke lançuar një aplikacion për publikimin e fotografive. Kompania tha se ishte duke punuar në një "hapësirë ​​të dedikuar" për imazhe dhe tekst. Disa përdorues kanë marrë njoftime ku u thuhet se postimet e fotografive do të nd...