zoom

Lajme

Qendra për Kërkime Politike dhe Komunikim, CRPC, në bashkëpunim me Shoqatën për gazetari, informim, komunikim dhe shërbime të marketingut, realizoi anketën e dytë në prag të zgjedhjeve Presidenciale 2024, sipas "Kanali5".Të pyetur: Për cilin kandidat do të votojnë në zgjedhjet p...