zoom

Blog

Nga Irena Beqiraj“Albcontrol nuk duhet të ketë fitim. Duhet të marrë atë shifër që i duhet për operime dhe investime. Jemi duke rregulluar formatin funksional të Albcontrol duke e kthyer në institucion shtetëror, jo fitimprurës. Ky është thelbi, por e kuptoj që është çështje...