zoom

Lajme

Meritoni përgjigjet njëherë e mirë. “A bëri s*ks me Ilnisën poshtë çarçafit?

Meritoni i ka dhënë përgjigjen përfundimtare pyetjes së vitit: A bëri seks me Ilnisën poshtë çarçafit?

Kur u pyet në “Fiks fare”, Meritoni duke qeshur tha se nuk është ashtu siç është dukur në media.

“Ne kemi qenë bashkë edhe shtretërit janë ndarë dhe ne kemi rënë poshtë, pastaj çarçafi është ngritur lart”– u shpreh ai.

“Gjëja e parë që ke bërë Meriton pas daljes nga Bigu?”, e pyeti gazetari, ndërsa ish-banori tha se fillimisht ka dhënë një intervistë për Ledion Liçon në studio, megjithëse kjo nuk ishte përgjigjia që pritej nga moderatori.

Gjatë një interviste të zhvilluar së fundmi Ilnisa tregoi se çifti së shpejti do të vijë me një film me skena, ndërsa moderatori tha se në këtë kast nuk do të lëvizë çarçafi por vetëm jastëku.

Pjesë nga intervista:

Devi: Gjëja e parë që ke bërë Meriton pas daljes nga Bigu?

Meritoni: Gjëja e parë ka qenë intervista me Ledionin.

Dori: Çfarë ka pas me bë e ka bë se fluturonte çarçafi aty.

Meritoni: Kjo puna e çaçafit ishte bërë mediatike, por në fakt ka qenë ndryshe. Ne kemi qenë bashkë edhe shtretërit janë ndarë dhe ne kemi rënë poshtu, pastaj çarçafi është ngritur lart.

Devi: Ilnisa tha se do të bëjë një film me ty me skena. Çfarë skenash janë aksion apo patriotike?

Meritoni: Ilnisa është duke u marrë me skenarin, por unë e Ilnisa e kemi ato keqkuptimet tona por jemi në përfundim.

Devi: Te ky filmi lëviz çarçafi

Meritoni: Në fakt lëviz vetëm jastëku.