zoom

Lajme

Çiljeta flet për herë të parë për babain e Fernandos: Kishte 4 gra të ndryshme

Për herë të parë, Çiljeta foli për ish-partnerin e saj, me të cilin ka një djalë, Fernandon.

Ajo tregoi në “Ferma VIP” se babai i Fernandos ka pasur edhe katër marrëdhënie të tjera dhe me të katërta gratë, sipas saj, ka fëmijë të tjerë.

Në një bisedë me Elsa Lilën, Çiljeta shprehu dëshirën që një ditë t’i mbledhë në shtëpi të gjithë motrat dhe vëllezërit që Fernando ka nga babai.

“Mezi pres t’i mbledh këtë verë motrat dhe vëllezërit e Fernandos. Do të marr një shtëpi të madhe me qera për të mbledhur të gjithë. Babai i Fernandos ka pasur 4 gra të ndryshme në jetën e tij me të cilat ka bërë fëmijë”, rrëfyeu Çiljeta.