zoom

jo-home

Në serinë e seminareve të përjavshme “Rrugëtim drejt Profesionit”,  sot ishte i ftuar producenti dhe gazetari Blendi Salaj,  pedagogia e njekohwsisht themeluesja e Gogo.al, Valmora Gogo, si edhe ish- studentja e Kolegjit Universitar Beder, Marsilda Qerreti, sot gazetare në Vizion Plus n�...