zoom

Kosova

Qeveria e Kosovës pritet të marrë sot vendimin, do bllokojë rrjetin social TikTok në…!

Rrjeti social TikTok pritet të ndalohet në të gjitha institucionet e Republikës së Kosovës.

Kjo pritet të bëhet me një vendim qeveritar. Propozimi i Ministrisë së Punëve të Brendshme lidhet me çështje të sigurisë.

Kryeministri Albin Kurti ka ftuar kabinetin në një mbledhje që do të mbahet sot dhe ndër pika që do të diskutohet e ku do të merret edhe një vendim do të jetë edhe kjo për TikTok-un.

Vendimi pritet të shoqërohet jo vetëm me debate politike, por edhe me indinjatë institucionale, pasi rrjeti social ka shumë përdorues anembanë botës, përfshi edhe Kosovën. /ZOOM.AL?