zoom

Lajme

“Kam një vit i shkruaj, por nuk përgjigjet” – Fifi e shqetësuar për Flor Mumajesin

Këngëtarja Fifi ka folur për raportin që ka për Flori Mumajesin dhe respektin që gëzon për të si artist.

Në një intervistë, Fifi u shpreh e keqardhur që një figurë si Flori është zhdukur nga skena.

Ajo zbuloi se prej një viti i ka dërguar mesazhe, por pa përgjigje.

“Për anën artistike ka qenë një mentor shumë i mirë, nuk mund ta lë kurrë anash pa e përmendur atë njeri. Më vjen shumë keq që nuk po sjell më këngë sepse është duke i munguar jashtëzakonisht shumë industrisë së muzikës. Unë vetëm di që nëse ai njeri rikthehet përsëri në skenë, ne të tjerët duhet të ulemi në gjunjë dhe të qajmë. Sepse i ka këngët fantastike. Plus kam një vit që nuk kam folur me të dhe nuk e di përse nuk kam folur. Po e them për herë të parë. Kam një vit që i shkruaj dhe nuk më ka kthyer përgjigje. Më vjen shumë keq që ai nuk përmendet aq shumë sa e meriton të përmendet”, tha Fifi.