zoom

Lajme

Disa javë para nisjes së Europianit 2024, kaos me biletat e fundit. Tifozët ngrenë dyshime

Teksa jemi disa javë para fillimit të Europianit, kanë filluar të shfaqen problemet e para me sistemin e biletave dhe organizimin.

Së fundmi, UEFA njoftoi se do të ketë një sasi biletash shtesë, me tifozët që iu desh të nxitojnë për të siguruar një të tillë, teksa u vu re edhe çmimi “i kripur” i tyre.

Gjithsesi, jo gjithçka ka shkuar si duhet, pasi bllokimi i shpeshtë i sistemit ka sjellë pakënaqësi te tifozët.

Shumë prej tyre nuk janë përmbajtur në rrjetet sociale, duke shkruar se po bëhet një lojë jo e drejtë, pasi sipas tyre, biletat nuk janë për njerëzit e thjeshtë. /ZOOM.AL/