zoom

Kosova

U dënua nga Gjykata Themelore për vrasjen e Oliver Ivanoviçit, arratiset nga burgu Marko Roshiç!

Një tjetër arratisje ka ndodhur nga drejtësia dhe burgjet kosovare dhe këtë herë një personazh shumë i njohur i botës së krimit.

Marko Roshiç është arratisur nga burgu, kështu shkruajnë mediat kosovare. Roshiç u dënua si një nga 3 autorët e vrasjes së Oliver Ivanoviçit (foto kryesore), të premten nga Gjykata Themelore.

Ndërkohë që të premten, më 28 qershor, Departamenti Special i Gjykatës Themelore në Prishtinë i ka dënuar më 20 vjet burgim katër të akuzuarit për vrasjen e politikanit serb, Oliver Ivanoviç.

Në mesin e të dënuarve është edhe Marko Roshiq, për “pjesëmarrje ose organizim i grupit kriminal” lidhur me “vrasje të rëndë, i dënuar me 8 vite burg dhe 10 mijë euro gjobë.

Asnjëri nga të akuzuarit nuk ishte prezent në sallën e gjyqit në momentin e shpalljes së vendimit. /ZOOM.AL/