zoom

Ekonomi

Ndryshon sërish kursi i këmbimit, me sa shiten e blihen euro dhe dollarin sot

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar do blihet me 92.5 lekë dhe do shitet me 93.6 lekë.

Ndërkohë monedha evropiane euro do blihet me 100.5 lekë dhe do shitet me 101.4 lekë.

Franga zvicerane sot në tregun shqiptar do blihet me 102 lekë dhe do shitet me 103 lekë.

Ndërsa paundi britanik do blihet me 117.8 lekë dhe do shitet me 119 lekë.