zoom

Ekonomi

Monedhat e huaja nuk ngrenë dot kokë, Leku ruan pozitat! Kursi i këmbimit për 29 qershor 2024

Monedhat e huaja vazhdojnë ta vuajnë presionin dhe fuqinë e Lekut, duke qëndruar në kuotat e poshtme historike të tyre.

Sot, më 29 qershor 2024, në tregun valutor, dollari amerikan blihet me 92.9 lekë dhe shitet 93.9 lekë.

Kurse Euro blihet me 99.8 lekë, ndërsa në shitje me 100.5 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 117.6 lekë dhe shitet me 118.5 lekë dhe Franga zvicerane këmbehet në blerje me 103.2 lekë, në shitje me 104.1 lekë.

Dollari kanadez në blerje këmbehet me 67.8 lekë dhe në shitje me 68.8 lekë. Për më tepër ndiqni tabelën e mëposhtme. /ZOOM.AL/