zoom

Ekonomi

Kursi i këmbimit për sot, me sa blihen dhe shiten euro dhe dollari

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar amerikan do të blihet me 99.2 lekë dhe do të shitet me 100.3 lekë.

Monedha evropiane euro sot do blihet me 106 lekë dhe do shitet me 106.9, ndërsa franga zvicerane do blihet me 110 lekë dhe do shitet me 111.2 lekë.

Ndërkohë paundi britanik sot do blihet me 122.3 lekë dhe do shitet me 123.5 lekë.