zoom

Ekonomi

Këmbimi valutor/ Me sa blihen e shiten dollari dhe euro

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar do blihet me 92 lekë dhe do shitet me 92.9 lekë.

Ndërkohë monedha evropiane euro do blihet me 100 lekë dhe do shitet me 100.9 lekë.

Franga zvicerane sot në tregun shqiptar do blihet me 101.8 lekë dhe do shitet me 102.8 lekë.

Ndërsa paundi britanik do blihet me 117 lekë dhe do shitet me 118.2 lekë.