zoom

Tech

CEO i Microsoft i shqetësuar për një marrëveshje mes OpenAI dhe Apple

Microsoft duket se është i shqetësuar për disa nga marrëdhëniet e biznesit të OpenAI.

Satya Nadella kohët e fundit u takua me Sam Altman për të diskutuar një marrëveshje të dukshme midis OpenAI dhe Apple, shkruajnë mediat e huaja.

Sipas tyre, CEO i OpenAI së fundmi arriti një marrëveshje me prodhuesin e iPhone për të inkorporuar disa shërbime OpenAI në produktet e Apple.

Sipas raportit, Nadella ishte i shqetësuar për ndikimin e mundshëm të një marrëveshjeje në ambiciet e produktit të Microsoft.

Përfaqësuesit për OpenAI, Apple dhe Microsoft nuk iu përgjigjën menjëherë kërkesave për koment nga Business Insider, të bëra jashtë orarit normal të punës. /ZOOM.AL/