zoom

Aktualitet

VIDEO/ Hoteli i drejtorëve të Veliajt i sekuestruar nga SPAK vazhdon punën. Gazetarja rezervon live

Një telefonatë e bërë nga studio e moderatores Sonila Meço ka faktuar se hoteli Faces&Places në pronësi të drejtorëve të kompanisë 5D të kryebashkiakut Erion Veliaj, i sekuestruar ditën e sotme nga SPAK, vijon punën normalisht sikur asgjë të mos kishte ndodhur.

I ftuari, Violdi Danaj, ka telefonuar recepsionin e hotelit Faces&Places dhe ka mundur të rezervojë edhe pse ky hotel sot është sekuestruar sipas njoftimit zyrtar të SPAK.

Meço: Kush do më ndihmojë të bëjë një telefonatë. Më ka ardhur një denoncim nga një koleg gazetar… Bjeri pak këtij numri të lutem. Mund të bësh një telefonatë Violdi?

Biseda në telefon:

Recepsionistja e Hotel Faces&Places: Alo përshëndetje?

Violdi Danaj: Përshëndetje si kaloni?

Recepsionistja e Hotel Faces&Places: Me se mund t’ju ndihmojë?

Violdi Danaj: Jam i interesuar për një dhomë për dy persona nga data 1 gusht.

Recepsionistja e Hotel Faces&Places: Një dhomë për dy person, sa netë?

Violdi Danaj: Dy netë

Recepsionistja e Hotel Faces&Places: Dhoma kushton 100 euro nata dhe në total 200 euro është i pëfshirë edhe mëngjesi.

Violdi Danaj: Më fal se numrin e mora në… dhe nuk më kujtohet emri i hotelit, si e kishte?

Recepsionistja e Hotel Face&Place: Faces&Places

Violdi Danaj: Ok në rregull, do kalojë një person që të bëjë pagesën

Recepsionistja e Hotel Faces&Places: Mund ta bëni pagesën në check-in por të lutem të kontakojë unë për të marrë të dhënat që të mbaj rezervimin..

Violdi Danaj: Do u kontakojë unë…

Meço: Mua më kontaktojë një gazetar shumë i njohur dhe më tha që unë tentova të bëj një pronotim në hotelin që është Faces&Places që është?

Këlliçi: Duhet të jetë hoteli që është sekuestruar sot nga SPAK që është në pronësi të Redi Mollës.

Njoftojmë SPAK se ai hotel Faces&Places i drejtorëve të 5D vijon punën normal…Prokurorëve të SPAK mund t’i rezervojmë ndonjë mbrëmje që të shkojnë vetë dhe ta shohin me sytë e tyre.