zoom

Kinema & Netflix

Verë 2024: Një listë me të gjithë filmat që duhet të shohësh

Për ca njerëz, vera lidhet me rroba banje, det dhe diell, ndërsa për ca të tjerë, me kondicioner dhe filma. Meqë grupimi i parë është shumë i zënë duke bërë qejf dhe duke postuar në Instagram, ne kemi ca sugjerime për këta që duan të shohin filma.

Më poshtë, një listë me filmat më të bukur të verës, të cilët janë publikuar ose pritet të publikohen:

Qershor

“Hit Man” – I publikuar më 7 qershor

“The Watchers” – I publikuar më 14 qershor

“Inside Out 2” – I publikuar më 14 qershor

“The Bikeriders” – I publikuar më 21 qershor

“A Quiet Place: Day One” – I publikuar më 28 qershor

“A Family Affair” – I publikuar më 28 qershor

“Fancy Dance” – I publikuar më 28 qershor

“Beverly Hills Cop: Axel F” – I publikuar më 3 korrik

“Space Cadet” – Publikohet më 4 korrik

“MaXXXine” – Publikohet më 5 korrik

“Longlegs” – Publikohet më 12 korrik

“Fly Me to the Moon” – Publikohet më 12 korrik

“Twisters” – Publikohet më 19 korrik

“Dìdi” – Publikohet më 21 korrik

“Deadpool & Wolverine” – Publikohet më 26 korrik

“The Fabulous Four”  – Publikohet më 26 korrik

Gusht

“Trap” – Publikohet më 2 gusht

“Sing Sing” – Publikohet më 2 gusht

“It Ends With Us” – Publikohet më 9 gusht

“Cuckoo” – Publikohet më 9 gusht

“Borderlands” – Publikohet më 9 gusht

“Alien: Romulus” – Publikohet më 16 gusht

“Blink Twice” – Publikohet më 23 gusht

Edhe tre super filma në shtator

“Beetlejuice Beetlejuice” – Publikohet më 6 shtator

“The Front Room” – Publikohet më 6 shtator

“My Old Ass” – Publikohet më 13 shtator