zoom

Aktualitet

Pas Llogarasë, radhë mbi 10 kilometra edhe në Thumanë-Kashar! Shkak aplikimi i pagesës?

Rrugë të reja që i kanë kushtuar buxhetit miliona euro nga taksat e shqiptarëve, madje edhe mbi kostot normale, por me probleme të vjetra dhe të njohura.

Pas fluksit dhe radhës kilometrike me orë pritjeje në tunelin e Llogarasë të sapoinaguruar, sot u raportua për të njëjtin ngërç qarkullimi edhe në atë Thumanë-Kashar.

Radha e mjeteve, e cila i kalon 10 kilometrat, fillon nga dalja e autostradës në afërsi të Rinasit, e deri në afërsi të fshatit Larushk.

Shkak mendohet te jete aplikimi i pagesës së kësaj autostrade.

Sportelet nuk janë në gjendje të përballojnë fluksin e madh të mjeteve që përshkojnë këtë aks, nga veriu në drejtim të Shqipërisë së mesme. /ZOOM.AL/