zoom

Tech

META së shpejti do të shfaqë prototipin e “syzeve holografike”, Zuckerberg prezanton projektin

Në një intervistë të fundit, Mark Zuckerberg ka ndarë opinionet e tij dhe planet e Meta-s për “syzet holografike AR”.

Sipas mediave të huaja, qëllimi përfundimtar është një pajisje që mund të zëvendësojë plotësisht telefonin tuaj “me kokën lart dhe pa duar”, ndërkohë që siguron qasje në të gjithë informacionin që ju nevojitet.

Dhe Zuckerberg tha se ai parashikon që tre modele bazë të syzeve inteligjente të bëhen pajisje standarde për përdorim të përditshëm.

I pari është tashmë në dispozicion syze audio dhe kamera me aftësi të integruara të AI. Syzet inteligjente Meta Ray-Ban bëjnë pjesë në këtë kategori. /ZOOM.AL/