zoom

Tech

Instagrami vjen me ndryshime, do të transformojë postimet e videove

Instagrami do të përjetojë disa ndryshime në ditët në vijim.

Rrjeti social i shumëpërdorur do të ofrojë mundësinë që videot e postuara në Reels të jenë më të gjata se 3 minuta, sa janë aktualisht.

Sipas zhvilluesit dhe këshilltarit të respektuar Alessandro Paluzzi, kohëzgjatja e videove në Reels do të jetë deri në 10 minuta, duke transformuar në mënyrë efektive këtë rrjet social në një platformë më të qëndrueshme për ndarjen e videove, si YouTube.

Lëvizja do të lejojë gjithashtu Instagram të konkurrojë me rivalin TikTok, i cili tashmë i lejon përdoruesit të postojnë video deri në 10 minuta.