zoom

Aktualitet

Hakerat iranianë nxjerrin kartat e identitetit të 65 mijë shqiptarëve

Grupi i hakerave iranianë i kanë dhënë një tjetër goditje Shqipërisë.

Në një link të publikuar në faqen e tyre, “Homeland Justice” ka publikuar listën e të dhënave biometrike të shqiptarëve, të marra nga kartat e identitetit.

Dokumenti prej më shumë se 1.300 mijë faqesh, përmban të dhënat e 65 mijë shqiptarëve.

Rrjedhja e ID-ve vjen disa muaj pas sulmit të hakerave ndaj INSTAT dhe faqeve online të qeverisë./ Zoom.al