zoom

Stil

Video/ Pas largimit të Albanos, Baby G gjen qetësi në krahët e Dijonisit

Pasi Albano Bogdo u largua nga Ferma Vip, Baby G ka gjetur rehatinë në krahët e Dijonisit.

Ata janë shtrirë në të njëjtin krevat dhe kanë qëndruar të përqafuar me njëri-tjetrin. Dijonisi i tha Baby G se ata duhet të ishin përqafuar që ditën e parë, në mënyrë që mos të vuanin. Baby G qeshi nga fjalët e tij, por pohoi të njëjtën gjë.

Albano u largua nga spektali pasi u përfol për një lidhje me Baby G, por kjo e fundit e mohoi.