zoom

Bota

“Unë do të kandidoj”- Joe Biden s’tërhiqet! Telefonata me stafin

Joe Biden ka zhvilluar bisedë telefonike me stafin e tij të fushatës pasi kandidatura e tij për president të SHBA-së u vendos në pikëpyetje.

Sipas CBS, Biden u tha stafit gjatë telefonatës: “Ditët e fundit kanë qenë të vështira. Jam i sigurt që po merrni shumë telefonata dhe jam i sigurt se shumë prej jush kanë gjithashtu pyetje.”

Por presidenti amerika u tha se nuk do të heqë dorë nga kandidatura e tij dhe s’kush nuk e nxjerr dot nga gara.

“Më lejoni ta them këtë sa më qartë të mundem dhe sa më thjeshtë dhe të drejtpërdrejtë sa të mundem: Unë do të kandidoj. Unë jam kandidati i Partisë Demokratike. Askush nuk më shtyn jashtë. Unë nuk po largohem.”