zoom

Rajoni

Zgjedhjet në Maqedoni, Ziadin Sela i bashkohet koalicionit të BDI-së së Ali Ahmetit

Zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare në Maqedoninë e Veriut po hyjnë në fazën finale.

Në mbledhjen e Kuvendit Qendror të ASH-së së udhëhequr nga Ziadin Sela, është vendosur që në zgjedhje të garohet së bashku me Frontin Europian.

Pritet që kryetari Ziadin Sela të dalë dhe ta kumtojë lajmin për mediat, pasi takimi po zgjat ende.

Me këtë, ASH-ja e Selës bëhet partia e gjashtë që i bashkëngjitet Frontit Europian, shkruan Express në Maqedoninë e Veriut.

Pak ditë më parë Sela e la të pasigurt aleancën me frontet e tjera para zgjedhjeve, por duket se gjërat kanë ndryshuar brenda pak orëve me votimin e fundit. /ZOOM.AL/