zoom

Të fundit

Emrat/ 17 të arrestuar për trafik njerëzor në Shqipëri , mes tyre dhe një grua

Policia godet grupin e trafikut ilegal të njerëzve. Një operacion mbarëkombëtar është zhvilluar ditën e sotme për evidentimin dhe ndalimin e personave që japin ndihmë për kalim të paligjshëm të kufirit, apo për anëtarë të grupeve të strukturuara kriminal. Policia ka ekzekutuar masën e sigurisë “Arrest në burg”, për shtetasit: Endri Seiti, Luan Tafalla, Endrit […]

Aktualitet