zoom

Lajme

Romeo dhe Heidi dalin nga shtëpia e “Big Brother VIP”, por…

Ndonëse të ndarë, Romeo Veshaj i ka propozuar Heidi Baçit që të dalin së bashku nga shtëpia e “Big Brother VIP”.

“Hajde dalim”, i tha banorja, ndërsa aktori e kapi atë për dore duke shkuar në drejtim të derës kryesore.

Megjithëse banorët brohoritën me të madhe që ish-çifti mos të largohen nga shtëpia, ata tentuan që të dalin nga “BBVIP”, por dera ishte e kyçur me çelës.

Pjesë nga biseda:

Romeo: A do të dalim.

Heidi: Hajde dalim.

Romeo: Unë s’po tallem.

Heidi: Hajde dalim.

Liami: Jo jo, nuk ndodh që ju ta bëni këtë gjë.

Heidi: Ne po dalim.

Romeo: Unë s’po tallem.

Heidi: Ej Romeo, si serial e ke bërë. /ZOOM.AL/