zoom

Lajme

Berisha flet në 15-vjetorin e Shqipërisë në NATO: Ja reforma më e dhimbshme që na u desh…

Ish-kryeministri Sali Berisha, në një lidhje aktivitet dedikuar 15-vjetorit të anëtarësimit në NATO, ka deklaruar se anëtarësimi ishte një mrekulli dhe një nga ngjarjet më të rëndësishme të historisë tonë kombëtare.

Ai ka shtuar se ishin marrëdhëniet mes Shqipërisë dhe Shteteve të Bashkuara

“Një nga ngjarjet më të rëndësishme të historisë tonë kombëtare. Marrëdhëniet e Shqipërisë me SHBA kishin një rendësi të veçantë për anëtarësimin tonë në Aleancë.

Gjatë këtyre viteve Shqipëria ka bërë shumë reforma, për mua më e dhimbshmja ishte ajo e reformës në ushtri. Ishim një shtet i militarizuar, ushtri që i shërbente paranojës së diktatorit. Kishim 320 mijë rezervistë”, tha ai. /ZOOM.AL/