zoom

Lajme

VIDEO/ Habit Egla: Tentova të lidhem me Gazin

Aktorja Egla Ceno gjatë një debati me Romeo Veshajn tregoi se ka tentuar që të lidhet me Gazmend Ujkashin në “BBV”.

Ajo tha se plani i saj nuk funksionoi sepse Gazin e nxorën nga shtëpia në momentin që do lidhej me të për lojë.

“Më vjen keq”, i tha Romeo i acaruar, duke shtuar se Egla merret me të gjithë konkurretët dhe familjet e tyre, por vetëm për veten e saj nuk bën asgjë. “Nuk do merrem asnjëherë. Ik o dyfytyrësh”– iu drejtua aktorja.

Pjesë nga debati:

Romeo: Për veten tënde çfarë ke bërë?

Egla: Unë tentova të lidhesha me Gazin, por nuk më doli mirë se Gazin e nxorën në momentin që unë do lidhesha

Romeo: Po e lidhur je ti jashtë

Egla: Do lidhesha prapë po nuk na eci

Romeo: Po shumë mirë. Më vjen keq

Egla: Vetëm këtë kam bërë

Romeo: Theve dy pjata, ofendove disa familjarë. Me veten tënde kur do të merresh ti?

Egla: Nuk do merrem asnjëherë. Ik o dyfytyrësh