zoom

Lajme

Parlamenti miraton ngritjen e dy komisoneve hetimore. Abstenojnë dy deputetët socialistë

Parlamenti miratoi përfundimisht ngritjen e dy komisioneve hetimore.

Me 95 vota pro dhe 1 abstenim është miratuar ngritja e komisionit hetimor dhe përbërjen e tij për koncensionet në shëndetësi dhe me 96 vota pro dhe 1 abstenim për komisionin hetimor për sistemin TIMS.

Sipas informacioneve, votimi është sabotuar nga dy socialistë. Për komisionin hetimor në kontratat koncensionare në shëndetësi ka abstenuar Erion Braçe, ndërsa abstenimi për komisionin hetimor për sistemin TIMS ka ardhur nga Petro Koçi.