zoom

Lajme

Pak javë më parë foli për mediat, vdes babai i Sara Gjordenit

Në rrjet po qarkullon njoftimi i vdekjes së të atit të Sara Gjordenit.

Një faqe agjensie funerali në Instagram, ka postuar më herët njoftimin se Artur Gjordeni, babi i ish-banores së BBVA 3, ka vdekur.

Ende nuk dihet sesa i vërtetë është ky lajmërim, ndërkohë që nuk ka asnjë njoftim dhe prej vajzës së tij, Sarës, e cila pak ditë më parë për shkak të deklaratave të bëra prej Artur, u shpreh se nuk ka më një baba si ai.