Aplikacion
Në ditën e tyre më speciale, Arbana dhe Eduarti nuk mund të linin pas detajet, ku në sy ranë pikërisht pjatat e porcelanta të Ginori 1735, ku u servir menuja e krijuar nga shefat shqiptarë në Itali, Ardit Curri, Adil Pernezha, Albano Ebeja, Erion Fejzaj dhe Lulëzim Vulashi.
Menuja e dasmës përmbante:
Antipasta
Shparguj me salcë holandeze dhe shkumë patatesh
Fërgesë verore
Tartare bizonti me salcë agrumesh
Pjata e parë
Ravioli të mbushura
Risotto me lulet e kungullit, shafran dhe pançetë krokante
Pjatë e dytë
Bisteca Fiorentina
Torta e dasmës
Biskotë me vanilje bourbon Madagaskar, e lagur me champagne Louise Dehu Rose, ganache, caramel të kripur, tiramisu kremoze me fruta pylli./ RevistaWho
EMRAT/ Kush ishin dy shënjestrat e atentatit në Berat, ikën me vrap për të shpëtuar nga plumbat