zoom

Ekonomi

Monedhat e huaja bien edhe më shumë ndaj lekut. Kursi i këmbimit për sot

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar amerikan do blihet me 94.6 lekë dhe do shitet me 95.5 lekë.

 

Euro do blihet me 102.2 lekë dhe do shitet me 103 lekë.

Ndërsa franga zvicerane do blihet me 104.6 lekë dhe do shitet me 105.6 lekë.

Ndërkohë paundi britanik do blihet me 119.2 lekë dhe do shitet 120.2 lekë.