zoom

Slider

Mohuan se u puthën, dalin pamjet e Albano Bogdos dhe Baby G në shtrat

Albano Bogdo dhe Baby G prej disa kohësh përfiten për një pëlqim të ndërsjelltë mes tyre.

Aktori ka shprehur publikisht ndjenjat ndaj këngëtares në Ferma Vip, pasi fillimisht e mohoi se këtë gjë.

Ndërsa u aludua se kishin shkëmbyer puthje, por të dy deklaruan se kjo gjë nuk kishte ndodhur.

“Me Albanon jemi shokë”, tha këngëtarja, duke shtuar se “Nuk jemi puthur”. E njëjta gjë u pohua edhe nga aktori, i cili i qëndroi deklaratave të konkurrentes.

Por, disa pamje të tyre në shtrat në momente intime nxorrën zbuluar aktorin dhe Baby G.