zoom

Stil

Mes lotësh, Dea Mishel kërkon ndjesë për batutën e saj me fëmijët jetimë

Me siguri të gjithë e kujtoni zhurmën që shkaktoi në rrjet e në media, një batutë që DeaMishel Hoxha bëri në TikTok-un e saj disa muaj më parë, ku përmendte fëmijët jetimë.

Për të mos përsëritur “humorin e zi” të Deas, që e ka nxjerrë më pas edhe gjatë qëndrimit në shtëpinë e “BBVIP”, nuk po e shkruajmë batutën, ndërsa vetë ajo ka vendosur sot që të flasë për këtë moment para banorëve të rality show-t dhe të kërkojë falje publikisht.

Në fakt, që Dea të fliste për këtë histori u bë shkak Lorenc Hasrama, i cili ja ka rikujtuar zhurmën që u bë në atë kohë për këtë episod, ndërsa showgirl-i mblodhi të gjithë banorët rreth vetes e mes lotësh shprehu gjithë atë që kishte ndodhur, arsyen përse e bëri batutën, si u prit në publik, si u “manipulua” në një farë mënyre nga protalet momenti, si ajo kërkoi ndjesë por nuk u pranua e gjithcka tjetër.