zoom

Ide & Blog

Mbani frymën njerëz…

Nga Artan Hoxha

Mbani frymen njerez….

Ne nje vend, ku gjysma e popullates kane ikur ne emigracion(per nje jete me te mire), humbin jeten tragjikisht ne nje aksident 8 te rinj, 7 prej tyre emigrant te paligjshem, te cilet vinin nga skutat me te largeta e te pajetueshme te planetit(per nje jete me te mire) dhe ….

lajmi kryesor i dites mbetet,

“ku eshte fshehur Egla”???!!!!