zoom

Ekonomi

Leku nuk lëviz nga pozitat, kursi i këmbimit të monedhave të huaja për sot

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar amerikan do blihet me 94.1 lekë dhe do shitet me 95.2 lekë.

Monedha evropiane euro sot do blihet me 1026 lekë dhe do shitet me 103.4 lekë.

Ndërsa franga zvicerane do blihet me 105.5 lekë dhe do shitet me 106.7 lekë.

Ndërkohë paundi britanik do blihet me 119.7 lekë dhe do shitet me 120.7 lekë.