zoom

Ekonomi

Leku mban në vend valutat e huaja, kursi i këmbimit për sot

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar amerikan do blihet me 95 lekë dhe do shitet me 95.9 lekë.

 

Euro do blihet me 102.2 lekë dhe do shitet me 102.9 lekë.

Ndërsa franga zvicerane do blihet me 104.6 lekë dhe do shitet me 105.5 lekë.

Ndërkohë paundi britanik do blihet me 119.1 lekë dhe do shitet 120.1 lekë.