zoom

Aktualitet

Emrat/ 17 të arrestuar për trafik njerëzor në Shqipëri , mes tyre dhe një grua

Policia godet grupin e trafikut ilegal të njerëzve.

Një operacion mbarëkombëtar është zhvilluar ditën e sotme për evidentimin dhe ndalimin e personave që japin ndihmë për kalim të paligjshëm të kufirit, apo për anëtarë të grupeve të strukturuara kriminal.

Policia ka ekzekutuar masën e sigurisë “Arrest në burg”, për shtetasit:

Endri Seiti,
Luan Tafalla,
Endrit Ismailaj,
Arnol Shpata,
Xhuljeta Çopa,
Artur Mata,
Antonio Specchio,
Artan Sulaj,
Luan Sulaj,
Shkelzen Matmuja (Bokciu),
Bukurosh Muja,
Lulzim Lami,
Tome Preka,
Xhulio Krasniqi,
Edmond Baklli,
Iglan Alliçi,
Emmanuel Ella