zoom

Lajme

Egla i hyn në tualet Ilnisës. Çfarë vendimi do të marrë Vëllai i Madh?

Përplasjet mes Eglës dhe Ilnisës kanë vazhduar përgjatë gjithë ditës sot, ndërsa pak më parë, konkurrentet qëndruan për pak sekonda njëkohësisht në tualet.

Ilnisa ndodhej në banjo, ndërsa Egla hyri për të marrë një letër. Gazetarja u revoltua, ndërkohë që aktorja se thjesht i duhej një letër. Hyrja e dy apo më shumë personave në tualet është e ndaluar, megjithatë asnjë nga banoret nuk e mbylli derën dhe nuk fiku mikrofonin.

Kjo skemë është përdorur më herët nga banorë të tjerë, me qëllim daljen në nominim dhe rrjedhimisht eleminimin e kundërshtarit.

Pjesë nga debati:

Egla: Do futemi në banjo?

Ilnisa: U fute në banjo?

Egla: Po

Ilnisa: U fut në bano, Julia

Julia: E pashë, e pashë

Ilnisa: U fut në banjo

Egla: Po pra, u futa. Mbarova punë se më duhej një letër. Unë isha këtu, me një letër në dorë, ti më hyre brenda

Egla: E pra, po nuk të shtyva

Liami: Po pse nuk u fute te tjetra?

Egla: Nuk futem unë te banjo e çunave

Ilnisa: Ti u fute në banjo me dëshirën tënde dhe kjo është skandaloze

Egla: Më ndoqe nga pas

Ilnisa: Unë isha në banjo