zoom

Aktualitet

“Do digjemi me benzinë”- Banorët e prekur nga projekti Thumanë-Kashar hipin në tarracat e banesave

Gjashtë familje që preken nga projekti Thumanë-Kashar kanë hipur në tarracat e banesave dhe kërcënojnë se do të digjen.

Ata kanë marrë në tarracat e shtëpive bidona me benzinë dhe kërkojnë të dëmshpërblehen për prishjen e banesave të tyre.

Gjithashtu kanë marrë edhe ilaçe, të cilën kërcënojnë se do t’i pijnë për t’i dhënë fund jetës.

“Të na japin dëmshpërblim, të na japin çelësat e banesave në dorë. Jemi me tapi, pse nuk na vlerësojnë banesat. Ku do të shkojmë”, shprehet një banorë.

“Nuk jemi insekte dhe të na shtypi shteti e Gener 2 me këmbë”, shton një tjetër banore.