zoom

Kinema & Netflix

Disney e Warner do të bashkojnë shërbimet e transmetimit Disney+, Hulu dhe Max

Walt Disney dhe Warner Bros Discovery do të ofrojnë një paketë të shërbimeve të transmetimit Disney+, Hulu dhe Max për klientët në SHBA këtë verë.

Paketa e re do të jetë e disponueshme për paketë në të tre platformat e transmetimit.

Gjigantët mediatikë thanë se do të ofrojnë plane me dhe pa reklama, por nuk zbuluan se sa do t’i tarifojnë klientët.

Lëvizja vjen pasi Disney dhe Warner Bros përballen me konkurrencë nga rivalët, duke përfshirë Netflix dhe Amazon Prime Video.

“Kjo ofertë e re… do të ndihmojë në rritjen e abonentëve”, tha në një deklaratë ekzekutivi i Warner Bros Discovery, JB Perrette.

Dy kompanitë mediatike deklaruan se do të zbulojnë më shumë detaje rreth planeve në javët në vijim.

Ndërsa audienca largohet nga TV tradicionale, kompani si Disney dhe Warner Bros janë nën presion për të tërhequr më shumë abonentë në shërbimet e tyre të transmetimit.

Kompanitë do të shpresojnë që oferta e tyre e kombinuar do të plotësojë njëra-tjetrën.