zoom

Ekonomi

Bie sërish euro, kursi i këmbimit valutor për sot! Çfarë ndodh me monedhat e tjera

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar amerikan do blihet me 94.1 lekë dhe do shitet me 95.2 lekë.

 

Euro do blihet me 102 lekë dhe do shitet me 102.8 lekë.

Ndërsa franga zvicerane do blihet me 103.8 lekë dhe do shitet me 104.8 lekë.

Ndërkohë paundi britanik do blihet me 118.8 lekë dhe do shitet 120 lekë.