zoom

Lajme

Arrestimet në Bashkinë e Tiranës/ Një blogere e famshme në listën e të akuzuarve

Një personazh i njohur i televizionit dhe rrjeteve sociale që punon në Bashkinë e Tiranës është në listën e hetimit të SPAK.

SPAK ka dhënë masën detyrim paraqitje si dhe kërkon pezullimin e Deborah Keçit, që drejton klubin Sportiv Tirana.

SPAK e akuzon Deborah Keçi për favorizimin e kompanive “V.A.S Konstruksion sh.p.k” e njëjtë me “5D Konstruksion” sh.p.k, të cilat kanë “de fakto” pronarë dy nga ish-drejtorët Qato dhe Molla, të cilët janë tashmë në pranga.

“Së pesti, nga hetimet e kryera është provuar edhe fakti se shtetasja D.K. (Deborah Keçi) në cilësinë e titullarit të autoritetit kontraktor Klubi Sportiv “Tirana”, ka favorizuar në një procedurë prokurimi operatorin ekonomik “V.A.S Konstruksion sh.p.k” e njëjtë me “5D Konstruksion” sh.p.k, duke i krijuar avantazhe dhe privilegje të padrejta, si dhe duke e shpallur fitues në mënyrë të parregullt. Shtetasja D.K. ka pasur komunikime direkte me shtetasin N.M. administrator i shoqërisë “5D Konstruksion” sh.p.k dhe vlerësimin e ofertave të pjesëmarrësve në tender e kanë bërë vetë punonjës të shoqërisë “5D Konstruksion” sh.p.k, duke i dhënë titullari i autoritetit kontraktor shtetasit N.M user-at e anëtarëve të KVO-së”, njofton SPAK.

Deborah Keçi njihet si blogere që reklamon jetesën e saj të shtrenjtë. Pak kohë më parë ajo ishte pjesë e spektaklit “Dancing with the Stars” në Top Channel./Zoom.al