zoom

Slider

Aktori rrëfen problemet me drogën e alkoolit: Kokaina ishte si kafeja

Alec Baldwin është një nga aktorët më të njohur në Hollywood. 66-vjeçari, me një karrierë të lakmueshme kinematografike, ka arritur të luajë në projekte të mëdha në dekadat e fundit.

Megjithatë, ai kishte edhe një periudhë të errët ku alkooli dhe droga i “pushtuan” jetën.

Amerikani foli në podcastin “Our Way with Paul Anka and Skip Bronson” se si ishte ajo kohë në jetën e tij, veçanërisht kur kishte u përball me probleme me kokainën.

“Dua të them, kokaina ishte si kafeja në atë kohë. Të gjithë e konsumonin gjatë gjithë ditës”, tha Baldwin.

Megjithatë, Alec Baldwin e quajti dorëheqjen pothuajse 40 vjet më parë: “Unë e diskutoj atë herë pas here. Ka 39 vjet që nuk e pi kokainën. Jam ‘esëll’ që nga 23 shkurt 1985.”

Megjithatë, ndryshe nga kokaina, Baldwin-it i mungon alkooli: “Nuk më mungon fare droga, por më mungon pirja. Më pëlqen të pi”.

Pavarësisht kalimit të kohës, fjalët e Alec Baldwin tregojnë rëndësinë e të mos rënë në tundime pasi konsumimi i drogës si alkooli apo kokaina.