zoom

Lajme

Tensionohet më tej marrëdhënia e Bardhit me menaxherin. Këngëtarit i anullohet koncerti

Po ashtu, njoftimi është bërë edhe nga faqja e festivalit.

“Njoftim. Menaxhmenti i artistit Bardhi ka anuluar koncertet e kësaj periudhe, mirëpo për korrektesi dhe seriozitet të festivalit ai do të zëvendësohet me një artist tjetër!”

 

Duket se raporti mes Jetmirit dhe Bardhit këtë herë ka përfunduar njëherë e mirë. Kujtojmë që muajin e shkuar, Jetmiri mori në menaxhim Luizin dhe duket se këtu kanë nisur edhe përplasjet e para. Angazhimet e Luizit dhe përqendrimi i të gjithë skuadrës tek emri i tij, kanë bërë që Bardhi të mbetet pas me data koncertesh si dhe me projekte të reja.

Kjo ka sjellë edhe përplasjet e njëpasnjëshme mes palëve, çfarë edhe ka çuar në mbylljen e bashkëpunimit. Duket se prishja e kontratës mund t’i kushtojë Bardhit jo vetëm disa aktivitete, por edhe para.